Klantenbeoordeling
9.4
Funda goedkope makelaar

Stappenplan verkoop Enschede

| Kennismaking en opname woning
Uw woning verkopen begint met een kennismakingsgesprek waar u de wensen en eventuele bijzonderheden kunt bespreken. Onze lokale makelaar maakt een situatieschets en zal uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.  

 


 verkoop uw woning in eenvoudige stappen en lage prijs

| Verkoopstrategie en foto’s
Wanneer de waardebepaling door u is goedgekeurd, stelt de makelaar met u een verkoopstrategie op. De strategie hangt samen met de situatieschets en uw wensen. Hoe spoedig wilt u uw huis verkopen? Deze factoren spelen onder andere een rol bij de verkoopstrategie. 

 


 verkoop uw woning in eenvoudige stappen en lage prijs

| Publicatie woning opvang kopers

Bij de tweede afspraak maken wij de foto's van de woning, voorafgaande ontvangt u tips ter voorbereiding. Nadat de foto’s door ons zijn bewerkt en de woningomschrijving is opgemaakt, kan de woning worden gepubliceerd op de landelijke websites. Denkt u hierbij aan Funda en Jaap.nl. Ook zal de woning op de Facebookpagina van De Huizenbemiddelaar worden gedeeld.
Wanneer een potentiële koper zich meldt wordt er door ons een bezichtiging ingepland wanneer deze door ons wordt uitgevoerd, natuurlijk altijd in overleg met u. 


 verkoop uw woning in eenvoudige stappen en lage prijs

 | Onderhandeling en het koopcontract
Wij voeren de onderhandelingen voor u over de verkoopprijs van de woning, maar ook over de opleverdatum.
Nadat er een akkoord is tussen u en de koper, maken wij het koopcontract ter ondertekening. Daarna informeren wij de betreffende notaris.

 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Enschede.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-